Maak kennis met onze deelnemers

Daniella Karsijns
learning consultant en coach

Als learning consultant en coach werk ik graag met en voor mensen. Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers. Dit doe ik binnen het bedrijfsleven en de overheid voor o.a. financieel- en juridisch professionals, management, bestuur en beleidsmakers. In co-creatie met mijn opdrachtgevers zoek ik naar oplossingen op maat en regisseer ik ontwikkelingsprojecten van intake tot uitvoering.

Tikva Looijen
Reisblogger

Ik ben fulltime reisblogger en auteur van een tweetal boeken. Elke maand ben ik wel op pad om informatie te verzamelen voor mijn website gezinopreis.nl. Dit is het grootste Nederlandstalige blog over reizen met kinderen wereldwijd. Wanneer ik in Nederland ben werk ik met veel plezier bij de Fabriek.

Jeannette Kershof
Webdesigner, marketeer en webshop owner

Met mijn bedrijf Art2Start Marketing en Webdesign ontwerp en bouw ik websites, waarbij ik mij vooral richt op vrouwelijke, startende ondernemers. Zij vinden mijn werkwijze vaak prettig, doordat ik niet met moeilijke termen strooi en vooral uitga van de wensen van mijn opdrachtgever. Bij het maken van een nieuwe website kijk ik vooral naar wat je met de website wil bereiken, wat is de doelgroep en hoe benader je die het beste. Daarnaast heb ik mijn eigen, succesvolle webshop VitiligoShop.nl met diverse producten voor vitiligo patiënten. Als ervaringsdeskundige kan ik hen vaak goed helpen en dat geeft me veel plezier en voldoening.

Dennis Methorst
MVO adviseur

Ik ben Dennis Methorst en werk voor Fira Sustainability als MVO-adviseur. Hierbij help ik bedrijven om te zien waar hun invloed ligt om beter om te gaan met de mens, het milieu en de gemeenschap. Ik help ze om gestructureerd aan de slag kunnen gaan met deze onderwerpen, vaak op een manier die ook nog eens economisch gunstig is. Daarnaast ondersteun ik hen bij het naar buiten brengen van hetgeen gedaan wordt en bereikt is. 

Ik werk graag bij de Fabriek vanwege de gunstige ligging bij het station, om de rust te vinden om geconcentreerd te kunnen werken en omdat het gewoon leuk is om wat sociaal contact te hebben met de andere Fabriekers. 

Maaike Cestari
Contentstrateeg

Ik help zelfstandig ondernemers hoe ze met pakkende, relevante teksten nieuwe klanten aantrekken, zodat hun agenda zich vult met salesgesprekken, hun onderneming groeit en omzet stijgt. Ik leer je ook de kneepjes van contentmarketing, want naast teksten verdienen andere vormen van content ook een plek in jouw aanpak om potentiële klanten te helpen, te boeien en aan je te binden. LinkedIn kent weinig geheimen voor mij: ik help je graag met het inrichten van je profiel, hoe je de juiste connecties vindt en hoe je op dit platform met waardevolle content impact maakt én je netwerk laat groeien. Bij mij geen plannen van 20 kantjes vol of uitleg vol vakjargon. Wél heldere doelen, begrijpelijke taal en haalbare acties.

 

Gijs Eggink
Videomarketeer

Als videomarketeer zorg ik ervoor dat mijn klanten de beschikking krijgen over sterke videocontent. Content waar over is nagedacht én meetbare resultaten biedt. Dat doe ik het liefst voor maatschappelijk actieve organisaties en (maak)bedrijven die zich richten op millennials en Gen-Z. 

Ik ben bij De Fabriek terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een fijne werkplek buiten huis. Na een keertje proefwerken werd dit bevestigd, ik kreeg bergen werk gedaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om na mijn werkdag naar huis te kunnen lopen, en werk achter te laten op De Fabriek. Ook het samen lunchen, waarbij het gaat over onderwerpen als het songfestival, voetbal en vakanties zorgen ervoor dat je als zzp'er weer wat collega's om je heen hebt.

Een fijne, laagdrempelige werkplek waar iedereen welkom is dus! 

Michiel Henneke
Marketing Manager

Ik ben Michiel Henneke, Marketing manager van SIDN (https://sidn.nl). Ik werk al 15 jaar in het hart van de domeinnamenindustrie. Ik blog en spreek veelvuldig over internetgebruik in Nederland. Bij de Fabriek werk ik sinds 2020 hybride. 

Linkedin ProfielWebsite SIDNTwitter Profiel
Niels Meijerink
Projectmanager/Product owner

Projectleider/product owner voor projecten op de snijlijn tussen communicatie en IT. Ik breng structuur aan in communicatie, customer onboarding en Know Your Customer/CDD trajecten. Ik werk graag (volgens agile en customer journey methoden) aan praktische oplossingen die de gebruiker ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Ervaring met Ken uw klant/Know Your Customer/CDD trajecten en ontwikkeling van tools en (online) formulieren/dialogen.

Ik werk graag bij de Fabriek om het thuiswerken af te wisselen en om meer focus te hebben op mijn werkzaamheden. Het werken met anderen (zelfstandig of in loondienst) werkt voor mij inspirerend.

LinkedIn paginaWebsiteEmail
Aren Keijzer
Data Intelligence Expert

Ik werk bij ABN AMRO Verzekeringen en ben een data intelligence expert met een sterke marketing achtergrond. Hierdoor kan ik de behoefte van de business verbinden met een data intelligence oplossing. Ik werk vaak met use cases, die dan geïmplementeerd worden. Dat kunnen data analytics oplossingen zijn zoals een op zich zelf staande analyse, een next best action of een data analytics product. Daarnaast gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van een data analytics strategie zodat mijn bedrijf de technolgische mogelijkheden van data analytics kan inzetten om meer waarde te creëren voor klanten.

Werken bij de Fabriek zorgt ervoor dat werk en privé beter gescheiden blijft. Hierdoor werk ik minder thuis en is de balans in beter. Daarnaast is de leuke sociale interactie met elkaar echt een meerwaarde. 

Co Drost
GIS specialist

Als ervaren Specialist GIS help ik organisaties met technische ondersteuning voor het beheer en de ontwikkeling van hun GIS-infrastructuur. Voor meer informatie wat ik zoal doe of gedaan heb kun je terecht om mijn LinkedIn profiel of website.

LinkedIn profielGISwerk
Geeske van Asperen

Met mijn bedrijf Studio Factive ondersteun ik organisaties bij complexe maatschappelijke samenwerkings- en onderzoeksvraagstukken op het gebied van zorg, welzijn en sport. Dat doe ik soms als projectleider, soms als onderzoeker en het liefst in een combinatie van beiden. De Fabriek is voor mij een ideale uitvalsbasis om geconcentreerd te kunnen werken, een praatje te maken met de mede-fabriekers én op fietsafstand van mijn opdrachtgevers die over het algemeen in en rondom Deventer zitten.

Studio FactiveLinkedIn
Tom Hendriks

Als hulpverlener en trainer heb ik meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan bij Stichting Fiom, specialist op het gebied van onbedoelde zwangerschap en afstammingsvragen. Ik heb mij gespecialiseerd in keuzehulpverlening bij onbedoelde zwangerschap en in de betekenis van afgestaan en geadopteerd zijn. Ik sta mensen bij die op zoek zijn naar familie, zoals degenen die ter adoptie zijn afgestaan, donorkinderen en vaderzoekers. Ook vrouwen die zelf ter adoptie hebben afgestaan, donoren en vaders die het contact hebben verloren met hun kinderen kunnen zich tot Fiom wenden voor een zoekactie.

Naast mijn werk als hulpverlener heb ik inmiddels een ruime ervaring opgedaan als trainer in het sociale domein en de gezondheidszorg. Ik heb onderwijservaring in het HBO-onderwijs.

Na een training intervisie bied ik ook intervisiemogelijkheden en als trainingsacteur kan ik ook mijn diensten aanbieden.

Mijn stijl zou ik willen omschrijven als open en onbevangen, geïnteresseerd en oprecht. Ik durf vanuit betrokkenheid te confronteren en benader de wereld met een stevige dosis relativering en humor.

Fiom is een landelijke organisatie en ik werk zodoende op verschillende locaties. Ik ben geregeld te vinden op de kantoorlocaties in Den Bosch en Houten en op tal van verschillende plekken in het land. Als ik in mijn woonplaats Deventer werk kan ik kiezen tussen de keukentafel en de Fabriek. Die laatste locatie biedt mij een werkplek waar ik flink door kan werken en cliënten kan ontvangen, maar ook in contact kom met professionals van vele kleuren pluimage, die ik anders nooit zou ontmoeten binnen mijn werkveld.

thendriks@fiom.nl

www.fiom.nl

06-41450459

Linkedin
Max Scherjon

Ik maak websites, webshops en biedt website support. Samen met, of in opdracht van grafisch vormgevers bouw ik WordPress websites. Grafisch vormgevers kunnen hun eigen ontwerp door mij laten omzetten naar een WordPress-thema.

Na een werkperiode van 6 jaar in de zorgsector ben ik in de ICT terecht gekomen op de ICT-helpdesk. Vanaf 2008 ben ik aan de slag gegaan als websitebouwer. Met de in al die jaren opgedane ervaringen in de zorg en in de ICT-helpdesk ben ik met mijn eigen bedrijf Websus gestart. Naast het bouwen van websites en webshops biedt ik ook verschillende services, zoals hosting en onderhoud aan.
Ik maak websites voor zzp, mkb, stichtingen, maar ook voor particulieren.
Belangrijk is dat de klant zelf de website goed moet kunnen gebruiken. Het moet voor de klant makkelijk zijn om foto’s en teksten op de website aan te passen of toe te voegen. Het is mijn uitdaging om de website achter de schermen eenvoudig in te richten, precies en alleen dat wat de klant nodig heeft om de website up-to-date te houden.
Websus heeft een eigen hosting, waardoor ik klanten kan ontzorgen bij het hosten en onderhouden van de website. Ook kun je bij mij terecht als je vragen of problemen hebt met je huidige website of webshop.

Websus
Emile de Wit
Senior Consultant / Lead Auditor

Senior Consultant, Lead Auditor / Assessor, Technical Verifier

In diverse rollen ben ik betrokken bij duurzaamheids- en/of MVO-projecten en vraagstukken als senior consultant, lead auditor, beoordelaar en/of data-analist in diverse lagen van organisaties. Onder andere het leveren van advies op het gebied van MVO rapportage, MVO-audit en verificatiediensten, leveranciers- en MVO-beoordelingen. In de loop der jaren heb ik een brede ervaring opgedaan met vele en zeer diverse initiatieven op het gebied van mensenrechten en arbeidsomstandigheden; maatschappelijk verantwoord inkopen; circulariteit; milieu-rapportages; CO2-inventarisatie, -calculatie en -management; eerlijk zaken doen; en consumenten- en gemeenschapsbelangen. En hoewel de focus voor mij verschuift naar strategisch en tactisch advies, blijven de resultaten van de implementatie bepalend hiervoor, en wil ik voeding houden waar de resultaten behaald worden.

Rapportage ervaringen en standaarden: Global Reporting Initiative, Climate Disclosure Project, ISO 26000, IR Framework, UN Sustainable Development Goals, UN Global Compact.
Nieuwe projecten, rapportage en standaarden waar ik nu mee bezig ben: EU CSR-Directive (MVO-rapportage) en Science Based Targets (Klimaat-rapportage).

Belangrijk onderdeel van mijn werk, beschouw ik als het maken van een MVO rapport zelf. Je kan natuurlijk alles doen, maar dat is bijna niet meer te doen. Dus vraag je eens af: Is het relevant? Vinden stakeholders het relevant? Wat doen we daar dan al aan? Voldoet dat aan onze verwachting? Bereiken we daarmee onze doelen? Of waarom doen we daar nu nog niks aan? Wat gebeurt er als we niks blijven doen? En vooral wat kunnen we wel doen? Wat zijn de kansen?

Plaats elke zogenaamd willekeurige kwestie in het perspectief van de gehele omgeving, dat geeft focus, prioriteit en een waanzinnig positieve energie.

Erik Bos
Interim IT Manager

Na 27 jaar in loondienst, waarvan 20 jaar als eindverantwoordelijke voor ICT bij bedrijven, besloot ik in 2022 het roer om te gooien.

Als zzp-er (MijnItManager) help ik nu diverse bedrijven met (interim) IT Management, programma- en projectmanagement, Informatiebeveiliging en Digitale Transformatie en Innovatie richting datagedreven werken. Deels bij de klant op lokatie en deels "thuis". Thuis is ondertussen hier op De Fabriek, waar ik door middel van focus en een goede scheiding met privé (immers op de Fabriek ben ik op mijn werk) veel gedaan krijg. De sociale contacten en gezamenlijk lunch dragen zeker ook bij aan het werkplezier.

Mijn IT ManagerLinkedIn profiel Erik Bos
Ivo Holmer

Vanuit Ivo Holmer Zuivelzaken & (project)Management werk ik aan de toekomst van de Agrarische sector. Daarnaast maak ik zachte speciaalkaasjes. 

Bij de Fabriek heb ik een fijne werkplek en gezellige mede-fabriekers gevonden.

Jasper Gremmen
Yapsr
Michelle Brendel
BI consultant

Als Business Intelligence Consultant bij Kwitaro help ik bedrijven met datagedreven ondernemerschap. Wij zijn experts in het digitaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Business Apps. Met ons Analytics Platform brengen we vervolgens data in beweging en bieden waardevolle inzichten voor het nemen van datagedreven beslissingen. 

LinkedInKwitaro
Richard Baan
pim.info
Esther van de Kamp
Timo ter Huurne
Willem Stortelder
Daphne Timmerhuis
Han Grobbe
Jorine Wolf
Jesse Zwemmer