Events Fabriek

Inspiratieavond "Maak je leven makkelijker met AI"

Ben je bij onze interactieve sessie over AI op dinsdagavond 23 april vanaf 19:30? Georganiseerd door Stichting De Fabriek Deventer om je te inspireren hoe AI jouw leven makkelijker kan maken.

De avond staat in het teken van samen ontdekken, delen en inspireren. Sprekers Erik Bos, Co Drost en Joris van Aken trappen af met hun inzichten en ervaringen met AI. Ontdek hoe je met behulp van grafisch ontwerp en AI informatie visueel kunt maken, leer hoe codegeneratie je ontwikkelingstijd kan verkorten en verken de mogelijkheden van AI-geoptimaliseerde klantenservice.

Geïnspireerd door de eerdere inzichten, nodigen we je uit om ook jouw ervaringen en voorbeelden te delen. Deze avond is een unieke kans om te leren van elkaar, te delen wat werkt en elkaar te inspireren met nieuwe ideeën. De spotlight deze avond zijn jullie, de deelnemers!

Om Stichting De Fabriek te ondersteunen, vragen we een bijdrage van €10,- van niet-leden, inclusief hapjes en drankjes. Mis deze kans niet om je kennis over AI uit te breiden en nieuwe connecties te leggen. Reserveer je plek via info@defabriekdeventer.nl

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een inspirerende avond te beleven!

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.