Kom ook flexwerken in de Fabriek

Ben je op zoek naar een flexplek in Deventer? Stuur een bericht naar info@fabriekdeventer.nl voor een afspraak of om een dagje vrijblijvend te proefdraaien.

Ben je ZZP’er en zoek je een werkplek en een netwerk van ondernemers? Of werk je voor een bedrijf waar je niet (altijd) kunt of wilt zijn en zoek je een gezellige, inspirerende ’thuis’ werkplek? Dan ben je bij de Fabriek op je plek. Deze flexplek in Deventer biedt een prettige informele werkplek waar je makkelijke mensen ontmoet. Opgericht door ondernemers, voor ondernemers maar inmiddels ook de ’thuisbasis’ voor een aantal mensen in loondienst.

Wat vind je in de Fabriek Deventer:

 • Snel internet (5G)
 • Rustig werken in een gezellige sfeer
 • Gratis gebruik van de kleine vergaderruimte
 • Ontmoeten van nieuwe mensen en versterken van je netwerk
 • Kluisjes om je spullen achter te laten
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gratis koffie en thee
 • Printer
 • “Collega’s” om mee te overleggen of voor het praatje bij het koffieapparaat
 • Samen lunchen, regelmatig een vrijdagmiddagborrel en af en toe een uitje

Bij binnenkomst in de Fabriek zie je direct de grote stamtafel. Deze heeft plek om met acht personen aan te zitten en wordt dagelijks gebruikt om aan te lunchen.

In de Fabriek zijn er drie werkgedeeltes. In het eerste gedeelte van het pand mag het gesprek er zijn. Hier is een grote tafel om samen aan te werken en kan je overleggen met collega ondernemers. De andere twee delen zijn ingericht als rustige werkplek. Hier heb je een eigen bureau om aan te werken. Een aantal bureau’s hebben ook een hoog-laag instelling voor wie graag staand werkt.

Boven de werkplekken vind je twee vergaderruimtes. Als deze ruimtes niet zijn verhuurd, zijn ze voor Fabriekers beschikbaar. Verder is er nog een kleinere ruimte, het zogenaamde belhok, waar je je kunt terug trekken voor een telefoon gesprek of zoomcall.

We hebben een keuken met magnetron, koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat met bonen.

De Fabriek is een stichting

Dat maakt de Fabriek anders dan alle andere werkplekken voor zzp-ers en flexplekken in Deventer. Wat betekent dat voor jou?

 1. We hebben geen winstoogmerk, daarom kunnen we de tarieven lekker laag houden.
 2. Iedere Fabrieker werkt mee om de Fabriek leuk, gezellig en goedkoop te houden

De Fabriek dat zijn wij samen, het maakt daarbij niet uit of je ondernemer bent of in loondienst werkt. Je komt hier niet uitsluitend omdat je een werkplek zoekt maar ook bent ook bereid om waar nodig een handje te helpen. Samen kom je verder dan de in je eentje. Zeker de lunch is altijd een goed moment om niet alleen de gezelligheid op te zoeken maar om ervaringen te delen en nieuwe perspectieven te krijgen.

Dat we een stichting zijn betekent ook dat we praktische zaken samen oplossen. De een haalt een keer de boodschappen voor de vrijdagmiddagborrel, de ander schrijft iets voor in de nieuwsbrief en de volgende regelt allerlei facilitaire zaken. Moet er echt iets groots gebeuren, zoals de voorjaarsschoonmaak dan plannen we een (halve) dag wanneer meerdere mensen kunnen en gaan samen aan de slag. En iedereen kijkt dagelijks om zich heen en pakt de stofzuiger of een doekje als dat nodig is. Zo houden we de Fabriek niet alleen betaalbaar voor iedereen, maar versterken we ook het community gevoel waardoor de Fabriek al meer dan 10 jaar een begrip is in Deventer en omstreken.

Fabrieker worden

Spreekt de ondernemende, informele sfeer je aan? Wil je ook voordelig werken en vergaderen in de Fabriek?
Kies uit deze 2 abonnementen:

 • Light abonnement voor 8 uur per week voor het voordelige tarief van € 53,- per maand *
 • Premium abonnement voor onbeperkt toegang (24/7) voor maar € 98,- per maand *

Met jouw eigen sleutelcode krijg je toegang tot het pand.

Inschrijfformulier

Download hier het inschrijfformulier en stuur het naar ons postadresScannen en e-mailen kan natuurlijk ook. Of loop even binnen. Je vindt ons aan de Sijzenbaanplein 14 in Deventer!

 • Bedragen zijn excl. BTW